P.J. de Meyer

Accommodatie

Onbekend

Wieldrecht behoudt aansluiting met de top.

Zonder slag of stoot ging het niet, maar Wieldrecht hield bij de competitiehervatting de punten in eigen huis. In een serie van een aantal pittige wedstrijden werd het eerste obstakel, Roda Boys/Bommelerwaard, met 4-2 opzij gezet.

Aan de Smitsweg waren het in de eerste helft de gasten, die na een aftastend begin het heft in handen namen. Wieldrecht leek vaak een of meerdere stapjes te laat.  Dat resulteerde dan ook in een aantal kansen voor Roda Boys.
Na een kleine 20 minuten was het spits Selmani, die koppend doelman van Vuuren verschalkte, 0 - 1. Wieldrecht kon in de achtervolging en zette al snel de wedstrijd op z’n kop, van Agteren tikte na een goede aanval de 1 - 1 binnen.  Niet veel later negeerde scheidsrechter de Meyer terecht het vlagsignaal van de Bommelse grensrechter, Marco Vrolijk maakte beheerst de 2 - 1.
Vlak voor het rustsignaal was het echter wederom Selmani, die de score gelijk trok, 2 - 2.

Na rust een ander spelbeeld, Wieldrecht nam de touwtjes in handen. Dit resulteerde in grote kansen voor de Keijzer en een schot van Vegt werd ternauwernood uit het doel getikt door de keeper van Roda Boys.

De gasten waren nog zelden te vinden op de Wieldrecht helft en het waren tenslotte de Keijzer en Kemaldar, die beiden op een schitterende wijze voor een veilige marge zorgden, 4 - 2. Waar er voor de winterstop in doelpuntrijke wedstrijden veelal gelijk werd gespeeld, stond er nu na 90 minuten de keurige 4-2 op het scorebord.
Roda Boys/Bommelerwaard blijft zo hangen in de onderste helft van de stand, waar Wieldrecht vertrouwen tankte voor de pittige uitwedstrijd volgende week bij koploper VVGZ.