14 december 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Puntenverlies Wieldrecht 1 tegen laagvlieger

Wederom heeft Wieldrecht in een wedstrijd tegen één van de ondersten van de 2e klasse F zichzelf tekort gedaan, door de kansen niet te benutten.

Trainer Pruymboom hield Terrence Kliphuis op de bank ten faveure van Cees Groeneveld.

In de eerste1 5 minuten had Wieldrecht al op voorsprong kunnen  komen door kansen van Marco Vrolijk, Mark van Agteren en Aron de Keijzer. Maar zij wisten het doel van Tricht niet te vinden. In het doel van Tricht stond overigens de uitstekend keepende 17-jarige doelman Lukas Grizell zijn mannetje.
Tricht stelde daar niet veel tegenover, behalve wat schoten van afstand. Het werd pas gevaarlijk door Ramon van Soelen, die een vrije trap net over het doel van Marnix van Vuuren schoot.
Vlak voor rust kreeg Wieldrecht een grote kans op de voorsprong, toen van Agteren in het 16 - meter gebied onderuit werd gelopen. Helaas voor Aron de Keijzer koos Grizell de goede hoek en ranselde de bal uit zijn doel. Ook de daarop gekregen vrije trap op de rand van het strafschopgebied wegens hands van diezelfde Grizell leverde niets op.
De 0 - 0 was dan ook de ruststand. Bij het verlaten van het veld had het publiek van Tricht wat commentaar op de van grote afstand fluitende scheidsrechter v.d. Zwan, waardoor de gemoederen hoog opliepen. Zo erg zelfs, dat v.d. Zwan overwoog om de wedstrijd te staken. Echter na 25 minuten rust (!!) sommeerde v.d. Zwan de ploegen toch weer het veld op.

Wieldrecht begon met waar het de eerste helft mee was geëindigd, het missen van kansen. Deze keer was het de beurt aan Vrolijk om een teruggetrokken bal op de rand 16 in vrije positie hoog over te schieten. Dat de doelpunten dan aan de andere kant vallen is een vast gegeven.
Het was in de 58’ min. Marijn Bransen, die de bal achter van Vuuren kon schieten, 1 - 0. Wieldrecht gooide er een schepje bovenop en dat leverde weer wat hachelende momenten op voor het doel van Tricht. In de 66’ min. stond Mo el Salman op de juiste plek na een corner van v. Agteren, 1 – 1. Drie min. later was het Vrolijk die de bal achter Grizell schoot, 1 – 2. Wieldrecht dacht de wedstrijd in handen te hebben.
In het veld werd het wat onvriendelijker en Tricht ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook, in de 90+2e min. kreeg Tricht een corner en viel de bal in een scrimmage voor de voeten van Rani Abouna, die bedacht zich geen moment en schoot de 2 – 2 binnen.
Even later floot v.d. Zwan voor het einde.

Wieldrecht gaat met gemengde gevoelens de winterstop in. Als we van te voren gezegd hadden, dat we 20 punten zouden hebben, waren we tevreden geweest. Achteraf gezegd, had er hier en daar wat meer in gezeten. Voorlopig mogen we niet klagen. Nu even rust, hier en daar wat pijntjes wegwerken, in januari op trainingskamp en dan weer fris de tweede helft van de competitie in.