2 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Wieldrecht – Smerdiek  8 – 0 (4 – 0)

In de uitwedstrijd was het nog een lastige tegenstander, maar nu werd het met 7 invallers aantredende Smerdiek volledig overlopen. De uitslag had nog hoger uit kunnen vallen.
Trainer Temperlaar kon niet beschikken over de geschorste Mark van Agteren en speelde verder in zijn sterkste opstelling.

Wieldrecht begon zoals altijd sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde al in de 4’minuut in een voorsprong. Een schot van afstand van de uitblinkende Jeremy de Lijster werd nog getoucheerd, maar verdween uiteindelijk in de verre hoek achter de verbouwereerde keeper Erik van Haaften van Smerdiek. Van Haaften, normaliter een voetballer en inmiddels de 40 al bereikt, deed het overigens niet eens zo slecht.
Het duurde daarna even voordat de doelpuntenmachine bij Wieldrecht ging lopen. De 2 – 0 viel pas in de 31’minuut uit een penalty veroorzaakt tegen Aron de Keijzer en gemaakt door Daan Vegt. Met de tegenstand was het toen gedaan. Keeper Marnix van Vuuren van Wieldrecht had een rustige middag. Behalve een kopbal en aan schot(je) heeft hij de gehele wedstrijd niets te verduren gehad. De 3 – 0  werd gemaakt door Aron de Keijzer, na wat geklungel in de achterhoede van Smerdiek. De 4 – 0 door Jens van Vugt vlak voor rust. Dit was tevens de ruststand.

Vlak na rust was het Quincy Ignacio met een bekeken kopbal, die de 5 – 0 deed aantekenen. Invaller Cees Groeneveld dacht 2 minuten later, dat kan ik en maakte op identieke manier de 6 – 0. De 7 – 0 werd uit een hoekschop met het hoofd gescoord door Vincent v.d. Koppel en de 8 – 0 door Cees Groeneveld, die daarmee zijn tweede  van de middag maakte.

Cees Groeneveld valt in en scoort.....
Met deze stand floot scheidsrechter Arjan Deurloo, die ook een rustige middag had, voor het einde. Rest nog te melden, dat A – junior Anass Rachidy een verdienstelijk debuut maakte als invaller.

Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen Klundert. Koploper Prinsenland staat nog steeds op 4 punten afstand, dus zaak om de winst mee naar de Smitsweg terug te nemen.