Trainingskamp Wieldrecht dag 1 - deel 2 - v.v. Wieldrecht

Trainingskamp Wieldrecht dag 1 - deel 2

Trainingskamp Wieldrecht dag 1 - deel 2

8 januari 2022 10:30


Trainingskamp Wieldrecht dag 1 - deel 2

Corona slaat een aardige slag in de samenleving en dus ook in het aantal mensen dat mee zou gaan naar het eerste trainingskamp van de v.v.  Wieldrecht in het buitenland. De groep sponsoren moest in zijn geheel afzeggen en ook spelers Ruben Post en Claudio Teneggi konden niet mee helaas. Bijzonder spijtig.
 
De overgebleven groep was midden in de nacht op tijd om te vertrekken naar het trainingskamp in Spanje. De bus van Wierks bracht ons naar Schiphol. Na een vlucht van drie uur landden we in het zonnige Malaga. Ook daar stond weer een bus voor ons klaar om ons naar het hotel in Benamaldena brengen. Alles is heel goed geregeld door Trainingskamp.com.

Na een heerlijke lunch stond er weer een bus klaar om ons naar het trainingscomplex te brengen. Het kunstgrasveld was niet in perfecte staat, maar er kon op getraind worden. Geweldig om te zien hoe de jeugd van Wieldrecht moeiteloos door de groep wordt opgenomen.
 
Na een trainingssessie van anderhalf uur was er even tijd om te relaxen en vonden er individuele gesprekken en liniegesprekken plaats tussen spelers en staf. Om 19 uur het avondeten en aansluitend een geweldig leuke sportquizz, in elkaar gedraaid door de energieke Rikkert. Behoorlijke hersenkrakers zaten er tussen de vragen en over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
 
Het was een hele lange dag zonder slaap voor iedereen, maar wel een geweldige eerste dag.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!