Trainingskamp Wieldrecht Dag 3 - v.v. Wieldrecht

Trainingskamp Wieldrecht Dag 3

Trainingskamp Wieldrecht Dag 3

10 januari 2022 12:00


Een dagje relaxen ........

Het is zondag. Een dag om even bij te relaxen voor iedereen. De zon laat ons wederom niet in de steek. Het blijft jammer dat de sponsoren niet mee konden, want zij hebben dit trainingskamp mogelijk gemaakt en dat is wel een vermelding waard. In de middag toont Joel daarom een presentatie van de heren en hun bedrijven aan de selectie.
 
Wie zijn de sponsoren van dit trainingskamp?
Cees Neels - Neels Transport/aannemersbedrijf
Johan en Peter Kloens - Aannemingsbedrijf Gebroeders Kloens
Stefan de Kreek - Consultant in de HR IT-branche
Patrick Mans - Eigenaar IPS, o.a. uitzenden, detacheren personeel voor o.a. windenergie en olie/gasindustrie
Leo Pap - 078 Magazine
Jan van Laar - Maritiem Media
 
Mensen met een Wieldrechthart en mensen, die indirect met Wieldrecht te maken hebben. Hun verwachtingen zijn plezier, sportiviteit, teamgevoel creëren, zodat de tweede helft van de competitie wellicht met een kampioenschap kan worden afgesloten.
Nu zal dit in de Coronatijd een lastige verwachting worden, omdat het een grillige tijd is en competities al twee keer zijn afgebroken, maar de weg omhoog kan alleen met ambitie en inzet bereikt worden. En ook met dit trainingskamp. Daarom vanuit de selectie van Wieldrecht: heren ontzettend bedankt voor deze sponsoring!
 
Na de presentatie was er een Google Maps speurtocht met diverse opdrachten, die met wisselend succes werd afgelegd. Vooral de post de Lidl werd niet gevonden door de groep, zodat deze post al snel verplaatst werd naar het startpunt. De post in de haven werd nog wel gevonden gelukkig. Uiteraard waren het de jonkies van de groep, die als winnaar uit de bus kwamen. Hulde! 
 
De dag werd afgesloten met een etentje in een restaurant aan de haven en kregen Tom, Nikle, Bram en Quincy hun medailles uitgereikt. 
 
Al met al weer een heerlijke dag onder de Spaanse zon.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!