Somerkamp 2019 komt eraan! - v.v. Wieldrecht

Somerkamp 2019 komt eraan!

Somerkamp 2019 komt eraan!

19 januari 2019 22:15


SOMERkamp 2019

In mei 2018 was het zover, de 3e keer naar Someren voor hét voetbalkamp van Wieldrecht! Gezelligheid, plezier, saamhorigheid, gekkigheid, voetballen, zwemmen (bij mooi weer), spelen, testen en nog veel meer!!

  

We gaan dit jaar uiteraard weer!
Het kamp vindt plaats van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei 2019 en kost € 100,- .
Ben je tussen de 9 (dit moet je zijn als we op kamp gaan) en 18 jaar meldt je dan zo snel mogelijk aan!
Tijdens het kamp wordt je naar leeftijd ingedeeld in groepen van ongeveer 10 jongens of meisjes. Iedere groep krijgt een ervaren leider toegewezen. We slapen in slaapkamers met stapelbedden en er wordt drie keer per dag gezamenlijk gegeten. Overdag wordt er veel gesport en de traditionele testen die we de afgelopen 44 jaar hebben afgenomen zullen ook weer afgenomen worden. Bij deze testen wordt je bijvoorbeeld beoordeeld op balvaardigheid, snelheid en behendigheid. De persoonlijke resultaten van de testen tellen mee voor het diploma, dat aan het einde van het kamp wordt uitgereikt. De resultaten van de testen, voetbaltoernooien en spellen worden bijgehouden in een weekklassement. Verder is er natuurlijk ook weer een voetbalcompetitie. 
Uiteraard is plezier en gezelligheid het allerbelangrijkste tijdens deze vijf dagen zodat we met z'n allen terug kunnen kijken op een geweldig kamp!
's Avonds wordt er uiteraard ook een programma verzorgd, waarbij je samenspeelt met deelnemers uit andere groepen (van JO10 t/m JO19 en MO11 t/m MO15).
Naast het voetballen kun je op het terrein ook tafeltennissen en bij mooi weer kan er een gezwommen worden in het ven dat op het terrein aanwezig is.