Vacature Hoofdtrainer JO10

Vacature Hoofdtrainer JO10

20 juni 2019 9:00


Gezocht Hoofdtrainer JO10

Wieldrecht is op zoek naar een hoofdtrainer JO10

Voor het voetbalseizoen 2019/2020 is v.v. Wieldrecht op zoek naar een hoofdtrainer voor de gehele JO10 categorie. De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het trainingsplan van alle JO10 teams. Wieldrecht zal het seizoen starten met 4 JO10 teams. De hoofdtrainer bereidt de trainingen voor o.b.v. een logisch trainingsplan. Hij/Zij verzorgt de trainingen en stuurt daarbij de ondersteunende trainers (4) aan. De hoofdtrainer is voor de kinderen het eerste aanspreekpunt. De hoofdtrainer onderschrijft de visie van de club dat kinderen op deze leeftijd zich allemaal moeten kunnen ontwikkelen (gelijke kansen) en dat selecteren nog niet aan de orde is. De hoofdtrainer is trainer van alle JO10 spelers.

De hoofdtrainer geeft twee keer per week training. Op maandag en woensdag van 17:15-18:15 uur. De hoofdtrainer heeft geen verplichting op zaterdag om bij een vast team aanwezig te zijn. We zien het liefst dat de hoofdtrainer zijn aandacht op zaterdagen als toeschouwer verdeeld over de vier teams. Hierbij is er geen verplichting om dit elke week te doen.

We bieden de hoofdtrainer een vrijwilligersvergoeding en de mogelijkheid om de KNVB cursus Pupillentrainer te gaan doen. Daarnaast zal de hoofdtrainer enkele keren in het seizoen intervisie hebben met de andere hoofdtrainers. De hoofdtrainer kan gebruik maken van de trainerscoach met vragen die meer het pedagogisch gedeelte van het geven van training raken. De hoofdtrainer moet een geldig VOG overhandigen.

Voor interesse kan er een mail gestuurd worden naar: jeugdvoorzitter@wieldrecht.nl. Er zal vervolgens een kennismakingsgesprek volgen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!