Nieuwe jeugdvoorzitter

Nieuwe jeugdvoorzitter

23 augustus 2019 10:45


Nieuwe Jeugdvoorzitter

Ron Horsten nieuwe jeugdvoorzitter v.v. Wieldrecht
Vanaf het nieuwe seizoen (1 september) zal Ron Horsten de taken van Arthur van Moorst als jeugdvoorzitter van v.v. Wieldrecht over gaan nemen. In de afgelopen zomerperiode hebben Ron en Arthur deze vervanging doorgenomen en voorbereid. In de eerste maand van het nieuwe seizoen (tot 1 oktober) zullen Ron en Arthur nog wel samen optrekken.
Arthur stopt met de werkzaamheden als jeugdvoorzitter, omdat de combinatie met zijn werkzaamheden in de sport en het jeugdvoorzitterschap steeds moeilijker te combineren zijn en omdat met ingang van het nieuwe seizoen zijn beide kinderen een andere sport beoefenen waar hij doordeweeks en in het weekend bij wil zijn. Het opgestarte beleid rondom gelijke kansen en positief sportklimaat binnen de jeugd van de club zal Arthur wel nog blijven volgen en hierin adviserend beschikbaar zijn voor de nieuwe jeugdvoorzitter.
Met Ron behoudt Wieldrecht op de positie van jeugdvoorzitter iemand die de club als geen ander kent. Naast een actieve carrière als speler (keeper), heeft Ron al op meerdere fronten zich ingezet voor de vereniging. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!