Pupil van de Week

Pupil van de Week

24 oktober 2019 12:15


Pupil van de Week: Julie Braun

Pupil van de week:


Julie Lisa Braun, 10 jr oud, geboren 12 september 2009 in Dordrecht.
PSV fan
Beste voetballer: Dumfries en Malen
Beste voetbalster: Daniëlle vd Donk
Team: MO13-1 v.v. Wieldrecht

Julie begon haar voetbal carrière op 5 jarige leeftijd in een welpe team bij natuurlijk v.v. Wieldrecht. 
Na 3 jaar tussen de jongens, met 2x een kampioenschap, een kampioensmedaille (najaar) en een kampioensbeker (voorjaar)), heeft ze de overstap gemaakt van JO9-1 naar MO11-1. Het eerste jaar als fanatieke keepster en half keeper/half aanvaller, het tweede jaar als linksvoor en spits (en reserve keepster). 
Voetbaltechnisch een prima niveau en inzicht ontbreekt ook niet, het resulteert in vele doelpunten. Met dit team ook de eerste plaats gehaald op het jeugdtoernooi bij fc Barendrecht in 2019. Na Feyenoord soccer school in 2018, meegedaan aan Jonger Oranje. Net als haar zus gescout door de dames van Ado Den Haag. Hierdoor meegedaan aan het Jonger Oranje O11 toernooi in Schagen. 
Begin 2019 meegedaan aan een talentendag bij SteDoCo, ook hier gescout, maar er wordt nu nog geen MO13 team gevormd. In mei 2019 meegedaan met La League op de KNVB campus in Zeist in team Nadine (van ADO), super toffe dag met goede voetbalsters.

Met de meiden van Wieldrecht MO11-1 zijn in 2 jaar grote stappen gezet. Nu inmiddels na bijna 5 jaar voetbal, in het goedlopende MO13-1 team, gesetteld in de top 5 van de 3de klasse. Als hoogtepunt aan de start van dit seizoen meegedaan aan het Kevin Strootman toernooi op het jeugdopleidingscomplex van Sparta. Het is nu vakantie en Julie blijft zichzelf uitdagen met extra trainingen. 
Na de herfstvakantie er weer vol tegenaan, misschien ooit naar een profclub? Wie weet..........
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!