Wordt City Trainer!

Wordt City Trainer!

24 november 2019 16:30


Wordt City Trainer!

KLIK HIER!

Ontdek je talent. 

  • Ben je gek op sport?
  • Heb je een hart voor v.v. Wieldrecht?
  • Barst je van de creatieve ideeën?

Dan zijn wij, sportcoaches Willemijn en Puck, op zoek naar jou! Word City Trainer en organiseer toffe activiteiten, vol adrenaline, voor jouw club.

Vind jij dat v.v. Wieldrecht eigenlijk handen tekort komt bij het organiseren van het jeugdkamp? Of zijn de commissies niet voldoende bezet door vrijwilligers? Is de kantine op vrijdagavond leeg? Of wil je graag zelf trainer worden, maar weet je niet waar te beginnen?

Kortom zou jij iets voor jouw club willen doen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Word City Trainer van je eigen vereniging en ontwikkel je sportief, organisatie en sociaal talent!

Waarom City Trainer worden bij je eigen vereniging?

  • Je hebt sportief talent om training te geven of te coachen en je wil dit talent graag verder ontwikkelen;
  • Je wilt graag een actieve vrijwilligere bijdrage leveren door activiteiten te organiseren en te begeleiden binnen v.v. Wieldrecht;
  • Je hebt leuke ideeën voor je vereniging en zoekt ondersteuning om dit verder uit te werken;
  • Je vindt dat jij de toekomst van v.v. Wieldrecht bent en wilt hier graag aan bijdragen;
  • Je wilt praktijkervaring opdoen bij je eigen vereniging en eens ervaren hoe het bijvoorbeeld is om de hoofdtrainer van het eerste te zijn of juist de voorzitter van de jeugd;
  • Je wilt graag aan je CV werken en een goede referentie van je vereniging en Dordt Sport op je CV;
  • Je wilt je oriënteren voor een opleiding of baan in de sport.

Net voor het nieuwe jaar, namelijk op 11 december 2019, organiseren sportcoaches Willemijn en Puck vanuit Dordt Sport de eerste City Trainer cursus van Wieldrecht. Hieronder lees je meer over hoe deze cursus er precies uit gaat zien, wat er van jou wordt verwacht en wat je van de cursus en Willemijn & Puck kan verwachten. Ben je enthousiast? En doe je graag mee? Meld je dan via dit e-mailadres wa.van.aggelen@dordrecht.nl of p.sewalt@dordrecht.nl aan, dan gaan we met elkaar aan de slag & word jij een van de eerste City Trainers van Wieldrecht!

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2 uur. Deze bijeenkomsten worden over een tijdsbestek van 4 maanden georganiseerd. Daarnaast wordt er van elke City Trainer verwacht 15 uur praktijkervaring op te doen binnen v.v. Wieldrecht of Dordt Sport. Heb je deze bijeenkomsten doorlopen en je praktijk afgesloten? Te gek, dan mag jij een volwaardig City Trainer noemen en ben je volledig opgeleid!

Wat wordt er van jou (gedurende de cursus) verwacht?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je graag een City Trainer wilt worden. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en je nog meer inzetten voor je eigen vereniging. Daarnaast wordt er van verwacht dat je alle 10 de bijeenkomsten aanwezig bent en 15 uur vrijwillig meeloopt binnen de club of bij Dordt Sport. Wanneer je hier aan voldoet, dan mag je je vervolgens een echte City Trainer noemen. Kortom, als je positief meedoet, dan heb je het al voor elkaar!

Wat kan je van de cursus en van Willemijn & Puck verwachten?

Willemijn en Puck zijn de enthousiaste cursusleiders van het City Trainer project. Zij zullen elke bijeenkomst aanwezig zijn om de City Trainer cursus te geven. Tijdens de cursus zal je leren wie jij als mens bent en laat je uitdagingen aannemen om jezelf beter te ontwikkelen. Gedurende de cursus kan je verwachten dat zij het aanspreekpunt zijn voor al je vragen (over wat dan ook). Daarnaast zorgen zij ervoor dat jij de volgende enthousiaste City Trainer wordt van jouw vereniging!

Wat is de ervaring van andere City Trainers?

In verschillende gemeenten zijn er al City Trainers opgeleid. Zo ontstaat er bijna een landelijk netwerk van allemaal jongeren, maar ook ouderen, die zichzelf hebben ontplooit als City Trainer en gave activiteiten en/ of evenementen organiseren voor hun stad, buurt en/ of vereniging in het kader van sport en/ of cultuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!