017-1 kampioen Hoofdklasse

017-1 kampioen Hoofdklasse

21 februari 2022 10:45


017-1 kampioen Hoofdklasse

O17_2.JPG


Onder de bezielende leiding van Humphry Thiesky, Dennis Palit en Ewout Smouter heeft de 017-1 selectie een hele mooie sportieve prestatie geleverd. Dit is niet vanzelf gekomen, ze hebben er hard voor gewerkt en hebben zelfs een aantal keer om 5 uur in de ochtend (!) getraind in coronatijd. Dat iedereen er toen ook was, laat wel de goede instelling van de jongens zien.

In zowel de competitie als in de beker zijn mooie resultaten geboekt. In de competitie werd de ene na de andere zege geboekt wat heeft geleid tot maar 5 tegendoelpunten, maar ook voor 75 gescoorde doelpunten (en dat in 11 wedstrijden). Het elftal mag zich na 10 overwinningen en 1 gelijkspel dan ook de terechte kampioen van de hoofdklasse noemen!

Ook in de beker, helaas door corona afgebroken, waren we nog actief na een mooie overwinning op ASWH die op divisie-niveau spelen.

Inmiddels hebben 2 jongens al hun debuut gemaakt in ons vlaggenschip van de vereniging, dus we zijn met elkaar goed bezig. Dat is wat we willen zien. Een bloeiende jeugdafdeling die spelers aflevert voor onze seniorenselectie.

Roy de Bruin (HJO)

Floris Vermaat, Jordy Beekers en Bert ten Veen (TC-jeugd)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!