Schoolvoetbal was weer een succes dankzij de vrijwilligers

Schoolvoetbal was weer een succes dankzij de vrijwilligers

8 april 2022 9:45


Afgelopen woensdag (6 april) vond er eindelijk weer een editie van het schoolvoetbal plaats bij Wieldrecht. Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van verschillende basisscholen waren dit keer te gast.

Via deze weg willen we ook vooral de vrijwilligers bedanken voor hun hulp tijdens het schoolvoetbaltoernooi, met elkaar hebben wij er weer een geslaagd evenement van gemaakt waarbij wij diverse complimenten van de gasten hebben ontvangen over de gastvrijheid en organisatie. Een resultaat waar wij trots op mogen zijn en een opsteker voor onze mooie vereniging.

Het was een ietwat natte dag maar dat kon de pret niet drukken. In totaal hebben 24 teams, bestaande uit verschillene basisscholen in Dordrecht uit groep 7/8, sportief gevoetbald en gestrijd. Er was ook veel publiek dus de kantine was goed gevuld met gasten.

Mochten we editie 2023 weer tot een succes willen brengen dan hopen wij weer op jullie te mogen rekenen en mocht je iemand kennen die wil fluiten, heel graag want dat is toch ieder jaar weer een uitdaging.

schoolvoetbal.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!