Jeugdselectietrainers seizoen 2022-2023

Jeugdselectietrainers seizoen 2022-2023

8 juni 2022 14:30


De contracten zijn weer getekend

IMG_3447.JPG
Jeugdselectietrainers seizoen 2022-2023

Eindelijk weer een volledig seizoen kunnen voetballen. Wat heeft iedereen hiernaar uitgekeken. En dan nu met een positieve blik uitkijken naar het volgende seizoen.

De TC-jeugd heeft samen Hoofdjeugdopleiding Roy de Bruin de tijd gehad om verschillende gesprekken te voeren met trainers (en trainersgroepen) en heeft tezamen met de trainers van 09 tot en met 019 het technische beleidsplan kunnen updaten. Een plan dat dus breed gedragen wordt.

Daarnaast kunnen we met trots zeggen dat voormalig boegbeeld van ons 1e elftal Dennis Palit onderdeel uitmaakt van de TC-jeugd.

Afgelopen seizoen hebben verschillende jeugdspelers hun debuut gemaakt bij het 1e elftal, iets om trots op te zijn. Ook zijn er mooie resultaten geboekt waarbij de 2 kampioenschappen van 017-1 er natuurlijk uitsprongen. Van hoofdklasse naar 6e divisie in een tijdbestek van 1 seizoen.

De samenwerking met de huidige (assistent-)trainers smaakt naar meer. Zowel bij TC-jeugd als bij de hoofdjeugdopleiding als bij de trainers zelf. Dat betekent dat we de samenwerking met heel veel plezier voortzetten. Het plaatje ziet er dan als volgt uit.

JO13-1

Ard Nagtegaal, Jeffrey Hofman en Cees Groeneveld vormen het trio dat ook dit seizoen weer leiding mogen geven aan 013-1. Een leuke en goede groep waar veel van verwacht wordt. Ard zal daarnaast Dordrecht 015 gaan trainen. Drie trainers die alledrie op niveau hebben gespeeld cq spelen.

JO15-1

Ralph van Vuuren en Wessel de Haas staan samen voor deze groep. Deze groep zal ook komend seizoen weer op hoofdklasse-niveau uitkomen. Twee echte wieldrechters waarbij Wessel de stap van 019 naar 015 maakt.

JO17-1

Humphry Thiesky gaat komend seizoen met Jordy Beekers de 017-1 begeleiden. Daarnaast zal Humphry een grote rol spelen bij de middenbouw (015 en 017). Hen wacht de zware, maar mooie taak om met deze groep op 6e-divisie niveau te voetballen.  

JO19-1

Jordy Valkestijn zal ook komend seizoen voor het vlaggenschip van de jeugd staan. Hij zal dit samen doen met Dennis Palit, Ewout Smouter en Davy Verzijden. Deze groep zal uit meer dan 20 jongens bestaan, dus het is goed dat er veel kwaliteit voor de groep staat. De laatste stap naar de senioren.

Tenslotte: ook met Hoofdjeugdopleiding Roy de Bruin is overeengekomen dat hij langer aan onze club verbonden blijft; de samenwerking wordt geïntensiveerd! Met elkaar kunnen we mooie stappen maken!

Op naar een mooi seizoen!

TC-jeugd

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!