Van de Bestuurstafel

Van de Bestuurstafel

27 november 2020 15:45


Nieuws van het Bestuur.........

Van de bestuurstafel

Nu we elkaar al geruime tijd niet zien en dat waarschijnlijk ook nog wel even zal duren, leek het ons verstandig van ons te laten horen wat er de afgelopen periode zoal heeft gespeeld. Want stilzitten is er niet bij geweest.

Verbouwing
Tijdens de periode zonder voetbal heeft een deel van de geplande verbouwing plaats gevonden. Na eerst een noodzakelijke asbestsanering zijn de CV ketels, die al jaren op springen stonden, vernieuwd en zijn de douches aangepast aan de wettelijke eisen. Ook zijn de eerste, brandgevaarlijke, aanpassingen aangebracht aan de elektrische installatie.
Het bestuur overweegt de overige verbouwingen aan de kantine uit te stellen en niet in de zomer van 2021 te realiseren. Alles valt of staat met de hervatting van de competities en de daarbij gepaard gaande inkomsten.

Voetbal
Op dat gebied zijn vooral de senioren het kind van de rekening (geweest). Maximaal 4 wedstrijden zijn in de competitie gespeeld toen voor de tweede keer werd besloten om deze stil te leggen.
De jeugd komt nog wel aan zijn trekken. Trainen mag op de gebruikelijke wijze doorgang vinden. Ook de zaterdag wordt volop benut. Op de doordeweekse avonden worden zij op dit moment mede getraind  door de selectiespelers van het 1e elftal tot veel plezier van de jeugdspelers.
De senioren mochten eerst wel, toen met 4 man, toen met 2, nu weer met 4 man trainen. Ondanks het feit, dat trainen, wel in beperkte vorm, weer mag, maakt deze groep er niet allemaal gebruik van, terwijl de mogelijkheid er wel is.

Financiën
De eerder genoemde verbouwingen hebben we gelukkig mede kunnen financieren uit de door de ALV goedgekeurde lening. Dat betekent overigens niet, dat we er rooskleuring voorstaan. Andere zaken zoals de vaste lasten van de energie, veldhuur, salarissen en vrijwilligers vergoedingen lopen gewoon door. Het kost onze penningmeester genoeg tijd om alle gaatjes te vullen. Uiteraard maken we gebruik van de steunmaatregelen ons ter beschikking gesteld door de regering en kunnen we eind van het jaar weer subsidie aanvragen en dat geeft ons weer wat ruimte. Zo ook de inning van de contributie. We hopen dan ook, dat onze leden daar niet al te moeilijk over doen.
Ook danken wij onze sponsoren, die in deze, ook voor hun, moeilijke tijden de club blijven steunen.

Wel hebben wij diverse acties op poten gezet om wat extra geld in het laatje te brengen, zoals:
De Grote Club Actie
Deze actie loopt tot 30-11-2020. Loten kunnen nog gekocht worden via https://lot.clubactie.nl/lot/.
Superloten kunnen aangeschaft worden via Ron Horsten. De stand tot nu toe is: Loten > 4800,  Superloten 15.
Wieldrecht loterij penningmeester
Van de geplande verkoop van 1000 loten zijn er inmiddels 595 verkocht. Ook deze kunt u nog aanschaffen. Informatie via https://www.wieldrecht.nl/203/579/wieldrecht-loterij/.
Rondje voor je club
Ook dit is een actie waarbij je de club kunt steunen. Een (virtueel) rondje weggeven in je kantine. Via https://www.rondjevoorjeclub.nl/ kan je dat doen. Tot nu toe zijn er 5 rondjes gegeven.
Club van 50
Vorig jaar hadden we meer dan 140 bordjes hangen. Op dit moment rond de 90. De ontbrekende 50 leden hebben inmiddels voor de tweede keer een mail ontvangen, waarin ze gevraagd worden hun bijdrage te leveren.

De Algemene Leden Vergadering is tot nader orde uitgesteld, zodra er een nieuwe datum bekend is zullen wij dat uiteraard met u delen. Ook alle activiteiten tot nu toe hebben door de Corona-maatregelen geen plaats kunnen vinden.
Binnenkort hebben wij weer een Bestuursvergadering en zullen diverse zaken de revue passeren. We gaan proberen jullie daarvan op de hoogte te blijven houden. Informatie of vragen kunnen bij de bestuursleden altijd worden gesteld.

Het Bestuur.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!