Van de Bestuurstafel (10-12-2020)

Van de Bestuurstafel (10-12-2020)

12 december 2020 10:30


Mededelingen van het Bestuur..........

In deze Coronatijd, waar we elkaar (bijna) niet meer zien, hebben we besloten jullie regelmatig op de hoogte te houden van de onderwerpen en besluiten uit de bestuursvergaderingen.

Corona
Hierover is na de mededelingen van prenier Rutte jl. dinsdag weinig nieuws te melden. Waar we allemaal  al bang voor waren, gezien de stijgende cijfers van de besmettingen, is dan ook besloten. "Geen verruiming voor het voetbal".
Dus er komen voorlopig geen versoepelingen voor de Senioren. Indien de cijfers omlaag gaan, kunnen we mogelijk in het nieuwe jaar weer met z'n allen ballen. Laten we ons aan de maatregelen houden. Want zeg nou eerlijk, dat is toch lekkerder dan met z'n vieren een beetje trainen?

Trainen
Zoals gezegd, er verandert niets, dus ook niet aan het huidige schema. Er is echter wel een winterstop ingelast. Van 19-12-2020 t/m 10-01-2021 wordt er niet getraind! Vanaf maandag 11-01-2021 gaan we weer starten.

Activiteiten
Door de maatregelen zal ook de Wieldrecht Cross, welke stond gepland op 02-01-2021, geen doorgang vinden. Zo ook de Nieuwjaarsreceptie, welke op deze dag gehouden zou worden, gaat niet door.De traditionele uitreiking van de spelden van de jubilarissen zal in petit comité plaats vinden in de eerste week van januari. Hierover worden jullie later nader geïnformeerd.

Verbouwing
Het Bestuur heeft hierover besloten deze definitief uit te stellen naar de zomer van 2022. Het leek ons niet verantwoord in deze tijd om zo'n grote financiele verplichting (lees lening) aan te gaan. Op dit moment staan we nog niet "in het rood", maar gezien de maandelijkse vaste lasten (die wel doorlopen) komt de bodem van de schatkist van de v.v. Wieldrecht wel in zicht. Daarom is iedere steun, in welke vorm dan ook, van harte welkom. Kijkt u nog eens naar de acties die nu al lopen. Misschien heeft u zelf een idee. U bent van harte welkom dit te gaan organiseren.

Algemene Leden Vergadering
Hier hebben we nog geen zicht op wanneer gehouden zou kunnen worden. Misschien moeten we het digitaal gaan doen, maar dat hebben wij nog in onderzoek. Ook hierover hoort u later meer.

Jeugdvoorzitter
Helaas hierover een slechte mededeling. Ron Horsten heeft aangegeven, om persoonlijke redenen, aan het eind van het sezieoen 2020/2021 te stoppen als jeugdvoorzitter. Uiteraard rspecteert het Bestuur de beslissing van Ron.
Betekent wel, dat er een vacature komt voor deze positie. Voelt u zich geroepen of weet u iemand? Graag contact opnemen met één van de bestuursleden.

Rest ons nog u allen Prettige Kerstdagen toe te wensen, een goed uiteinde en een gezond 2021!

prettige-kerstdagen-2021-en-een-gelukkig-nieuwjaar.jpg

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!