Jubilarissen 1-1-2021

Jubilarissen 1-1-2021

30 januari 2021 12:15


Huldiging jubilarissen in Corona-tijd.........

Ondanks dat de Nieuwjaarsreceptie 2021 niet is doorgegaan vanwege de Corona maatregelen, zijn de diverse jubilarissen, die normaal gesproken op deze receptie worden uitgenodigd, toch gehuldigd door het Bestuur.

Er waren er 6 die 25 jaar lid waren van de club, t.w. Pim de Lange, Chiva Patty, Martijn Otten, Steve Tjin-A-Koeng, Glenn Jonkman en Ton Maas. Zij hebben van het Bestuur een mooi boeket bloemen thuis bezorgd gekregen. De speld, die hoort bij het 25-jarig jubileum, zal in een later stadium alsnog worden uitgereikt.

Verder was er  1 die 40 jaar lid was, Dennis Weijts, voormalig eerste elftal speler. Is ook lid gweest van de technische commisie van de jeugd, nu bar medewerker en, als zijn dochter niet moet korfballen, vaste supporter van het eerste elftal. Dennis, gefeliciteerd!

Dennis_Weijts_40.JPG

Iemand die zijn speld voor 60 jaar lidmaatschap kreeg opgespeld was Joost Ansems. Sinds 1995 Lid van Verdienste en vanaf 2017 Erelid van de vereniging. Een vaste waarde in de onderhoudsploeg en nog steeds bijna dagelijks te vinden op de velden van de v.v. Wieldrecht. Zorgt ervoor, dat de velden er bij de club goed en groen bij liggen. Ruimt met zijn maten de rommel op, die achter gebleven is in de kantine en op de velden, na een zaterdag voetballen. Trekt ook de lijnen op de velden en die liggen er bij als langs een lineaal getrokken. Joost, we hopen je nog lang bij de club te mogen zien. Gefeliciteerd!

Joost_Ansems_60.JPG

Dan iemand die al 70 jaar lid is van de club en dat zijn er niet veel meer, Jan Kwakernaat. Sinds 1990 erelid en komend uit een gezin van 13 kinderen. Lid derhalve van het eerste uur en eerste elftal speler vanaf zijn 15e! Later ook leider geweest van diverse jeugdelftallen. Dat was nog in de tijd, dat uitwedstrijden per fiets werden bezocht. Komt de laatste jaren niet meer op Wieldrecht en dat vinden we jammer, maar we hopen Jan nog lang als lid van de club te mogen behouden. Jan, gefeliciteerd!

Jan_Kwakernaat_70.JPG

Nomaals, alle jubilarissen gefeliciteerd!

Het Bestuur van de v.v. Wieldrecht.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!