NOODKREET!

NOODKREET!

8 juli 2021 10:15


Handjes gezocht.........

NOODKREET – helpende handen gezocht

 

 

Handjes.jpg

 

Het seizoen 2020-2021 is beeindigd. We kunnen gaan uitzien naar een nieuw seizoen, want “we mogen weer”. De voorbereidingen hierop zijn al volop bezig.
Gebleken is echter dat er op diverse plekken in de club op organisatorisch- en fysiek niveau “gaten” zijn ontstaan. Met andere woorden, we komen handjes tekort. Het vrijwilligersaantal is op essentiële punten teruggelopen. Werkzaamheden komen nu terecht op de schouders van dezelfde mensen, die overbelast raken en wellicht afhaken.

Om jullie bv. in het nieuwe seizoen te kunnen voorzien van een hapje en een drankje zijn we op zoek naar hulp achter de bar en in de keuken om te zorgen voor een patatje en een snack.

Daarbij zijn we ook op zoek naar een bar- en een keuken coördinator om alles logistiek in goede banen te leiden.

Een vrijwilligers coördinator zou ook welkom zijn. Iemand die de leden en ouders van leden “warm” gaat maken om een paar keer per jaar hun handen uit de mouwen te steken om hun cluppie of het cluppie van hun zoon/dochter te ondersteunen. Uiteraard zijn opa’s, oma’s, tantes en ooms ook welkom. Dat zou toch niet moeilijk moeten zijn met een ledenaantal van 800/850? Het verplicht stellen van vrijwilligers werkzaamheden voor je club, wat aan het lidmaatschap hangt zoals bij diverse andere sporten (bv. tennis) willen wij vooralsnog niet, maar zou noodzakelijk kunnen worden.

Buiten de genoemde voorbeelden is ook op andere onderdelen hulp nodig. Ben je geïnteresseerd of wil je weten op welk onderdeel je mogelijk kunt helpen, schroom niet en neem contact op met een bestuurslid. Nieuwe ideeën zijn zeer welkom, maar zorg en denk dan ook aan de uitvoering.

Het Bestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!