Somerkamp 2020

Somerkamp 2020

In mei 2019 was het dan weer zover, de 4e keer naar de Someren voor hèt voetbalkamp van Wieldrecht. Gezelligheid, plezier, saamhorigheid, gekkigheid, voetballen, spelen, testen en nog veel meer. We gaan in 2020 uiteraard weer!
Het kamp vindt plaats van maandag 27 april tot en met vrijdag 1 mei 2020 en kost € 100,-  Ben je tussen de 9 (dit moet je zijn als we op kamp gaan) en 18 jaar meldt je dan zo snel mogelijk aan via het aanmeldformulier op de site.

Het verblijf
Dit jaar niet in onze 'vaste' accommodatie De Vaarsche Hoef maar in de naastgelegen 'Hoeve Nolleken'. Deze is groter, dus er kunnen meer deelnemers mee. We slapen in slaapkamers met stapelbedden en er wordt drie keer per dag gezamenlijk gegeten. Tijdens de nachtrust  zorgt de leiding ipermanent voor een toeziend oog.

Activiteiten
Tijdens het kamp wordt je naar leeftijd ingedeeld in groepen. Iedere groep krijgt een ervaren leider toegewezen.  
Overdag staat het kamp in het teken van sporten en de traditionele testen die we de afgelopen 45 jaar hebben afgenomen. je test jezelf onder meer op balvaardigheid, snelheid en behendigheid. De persoonlijke resultaten van de testen tellen mee voor het diploma, dat je aan het einde van het kamp ontvangt. De resultaten van de testen, voetbaltoernooien en spellen worden bijgehouden in een weekklassement. Verder is er natuurlijk ook weer een voetbalcompetitie. Uiteraard is plezier en gezelligheid het allerbelangrijkste tijdens deze vijf dagen, zodat we met z'n allen terug kunnen kijken op een geweldig kamp.
's Avonds wordt er uiteraard ook een programma verzorgd, waarbij je samenspeelt met deelnemers uit andere groepen (van JO10 t/m JO19 en MO9 t/m MO15).
Naast het voetballen kun je op het terrein ook tafeltennissen, badmintonnen en (voet-)volleyballen.

Aanmelden
Inschrijven kan alleen via het formulier op de website.  Wil je meer informatie? Stuur dan je mail naar: somerkamp@wieldrecht.nl

Somerkamp 2020

11 januari 11:00  Somerkamp 2020meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!