Voetbalkamp 2022 - v.v. Wieldrecht

Voetbalkamp 2022

Voetbalkamp 2022

Inschrijven voor het Voetbelkamp 2022 is niet meer mogelijk. Lees verder voor de plannen van 2022 en heb al vast voorpret voor het kamp van 2023.

W_tjewel_van_boven.jpg
recreatiezaal_3.jpg

Helaas
heeft het voetbalkamp de afgelopen twee jaar niet plaats kunnen vinden, de reden waarom laat zich raden…

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van de locatie in Someren……

Maar, daar hebben we een prachtige nieuwe locatie voor terug gevonden namelijk: Groepsaccommodatie W'tje Wel in Eersel (www.wtjewel.nl).

We hopen met deze locatie weer garant te staan voor gezelligheid, plezier, saamhorigheid, gekkigheid, voetballen, spelen, testen en nog veel meer!!

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we nu ook weer de nabijheid van een bos (300 mtr) en kunnen de oude vertrouwde spellen en bosloop weer plaatsvinden.


Jij wilt natuurlijk ook (weer) mee!

Het kamp vindt plaats van maandag 2 mei tot en met vrijdag 6 mei 2022 en kost € 100,-

Ben je tussen de 10 (dit moet je zijn als we op kamp gaan) en 18 jaar meldt je dan zo snel mogelijk aan!


Tijdens het kamp wordt je naar leeftijd ingedeeld in groepen van ongeveer 10 jongens of meisjes. Iedere groep krijgt een ervaren leider toegewezen. We slapen in slaapkamers met stapelbedden en er wordt drie keer per dag gezamenlijk gegeten. Overdag wordt er veel gesport en de traditionele testen die we de afgelopen 45 jaar hebben afgenomen zullen ook weer afgenomen worden. Bij deze testen wordt je bijvoorbeeld beoordeeld op balvaardigheid, snelheid en behendigheid. De persoonlijke resultaten van de testen tellen mee voor het diploma, dat aan het einde van het kamp wordt uitgereikt. De resultaten van de testen, voetbaltoernooien en spellen worden bijgehouden in een weekklassement. Verder is er natuurlijk ook weer een voetbalcompetitie. Uiteraard is plezier en gezelligheid het allerbelangrijkste tijdens deze vijf dagen zodat we met z'n allen terug kunnen kijken op een geweldig kamp!


's Avonds wordt er uiteraard ook een programma verzorgd, waarbij je samenspeelt met deelnemers uit andere groepen (van JO11 t/m JO19 en MO11 t/m MO15).


Naast het voetballen kun je op het terrein ook tafeltennissen . 

Voor de ouders: Nadat de kinderen 's avonds slapen, wordt er door de leiding in twee ploegen wacht gehouden zodat er te allen tijde een toeziend oog is.


Inschrijven kan bij voorkeur via dit formulier op de website (of door middel van het inschrijfformulier dat achter de bar verkrijgbaar is). Wil je meer informatie? Stuur dan je mail naar: voetbalkamp@wieldrecht.nl

terras.jpg   recreatiezaal_1.jpg

Voetbalkamp 2022 komt er aan

24 januari 15:45  Eindelijk kan het (hoogstwaarschijnlijk) weer. Het Wieldrechtvoetbaslkamp voor de jeugd van 10 tot en met 18 jaar. We hebben afscheid moeten nemen van de locatie in Someren…… .... en daar hebben we een prachtige nieuwe locatie voor terug gevonden namelijk: Groepsaccommodatie W'tje Wel in Eersel (www.wtjewel.nl). We hopen met deze locatie weer garant te staan voor gezelligheid, plezier, saamhorigheid, gekkigheid, voetballen, spelen, testen en nog veel meer!! In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we nu ook weer de nabijheid van een bos (op 300 meter) en kunnen de oude vertrouwde spellen en bosloop weer plaatsvinden. Wie mee wil (en wie wil dat niet?): lees verder op de voetbalkamp webpagina.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!