Contract Pip Pruymboom verlengd

Contract Pip Pruymboom verlengd

18 december 2021 10:30


Wieldrecht verlengd contract met Pip Pruymboom

Verheugd kan het Bestuur van de v.v. Wieldrecht jullie mededelen, dat we afgelopen week contractverlenging met onze hoofdtrainer Pip Pruymboom zijn overeengekomen.

Na 2,5 turbulente corona-seizoenen, zonder eindstanden op de ranglijst, zijn de club en Pippy nog niet op elkaar uitgekeken. In tegendeel; we hopen de komende seizoenen door te gaan op de weg die we (omhoog) zijn ingeslagen.

In seizoen 1 werd in maart 2020 helaas de competitie stop gezet. In ons eerste jaar in de tweede klasse deden we direct mee om de prijzen en was de afstand naar de top-3 minimaal. Het 2e seizoen was in de voorbereiding en competitie zeer succesvol, waarbij we de tweede lockdown in gingen als koploper in de competitie. Ook dit seizoen, het 3e onder leiding van Pippy, zijn de resultaten goed. We staan op verliespunten bovenaan in de competitie en de 1e periode is winnend afgesloten.

Met de doorstroming vanuit de eigen jeugd, eventueel de terugkeer van spelers en indien nodig het inpassen van nieuwe spelers, hopen we ook de komende jaren met Pippy door te gaan pakken.

Leuke wedstrijden, een goede sfeer, goed bezette trainingen en hopelijk ieder jaar een mooi trainingskamp. Goede vooruitzichten met elkaar!

Over de contracten & overeenkomsten van de overige stafleden volgt binnenkort nieuws, voor nu ieder geval wensen wij iedereen fijne feestdagen en laten we met elkaar hopen op een restant van de competitie met avondtrainingen, volle kantines en veel mensen langs de lijn!

Namens de TC, Bert ten Veen & Joel Koman
Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!