Algemeen - v.v. Wieldrecht

Algemeen

Algemeen

Openingstijden bar

30 mei 16:45  Alle voetbalcompetities zijn zo goed als afgerond. Er is geen voetbalprogramma in de komende weken. Vanaf zaterdag 8 juli is het zomerrooster van kracht. De bar is dan elke zaterdag open van 15.00 tot 19.30 uur. Zodra in september de wedstrijden gaan beginnen, schakelen we weer over op de reguliere bardiensten. meer »


INSCHRIJVING VOETBALKAMP 2023 GESLOTEN

27 januari 14:30  Na twee jaar afwezigheid konden we dan in 2022 ein-de-lijk weer eens een voetbalkamp organiseren. Deze keer op een nieuwe locatie, namelijk Groepsaccommodatie W'tje Wel in Eersel (www.wtjewel.nl). Ook voor de leiding spannend…. Hoeveel kinderen zouden er meegaan? Nou, dat hebben we geweten… met een ongekend aantal zijn wij aan het voetbalkamp begonnen. Dit jaar is het maximaal aantal deelnemers gezet op 75. Gebleken is dat ook deze locatie weer garant staat voor gezelligheid, plezier, saamhorigheid, gekkigheid, voetballen, spelen, testen en nog veel meer!! En, niet geheel onbelangrijk, we konden weer gebruik maken van een bos zodat het avondspel weer door kon gaan als ook de befaamde bosloop.meer »


37e Wieldrecht cross

7 januari 9:30  Eindelijk weer een Wieldrecht cross. Na twee jaar zonder konden we er nu weer tegenaan. Met 275 Wieldrecht-leden en 22 niet-leden, verdeeld over 7 categorieën en bijbehorende afstanden, mogen we spreken van een gezellig druk evenement.meer »


Oliebollentoernooi 2022

17 december 1:45  Na twee droge jaren eindelijk weer actie. Zet in de agenda, donderdag 22 december 2022 oliebollentoernooimeer »


Bar Nieuws

8 november 14:45  Pun Valk stopt als barcoördinatormeer »


Wedstrijdsecretariaat zoekt gastheren en gastvrouwen

24 augustus 10:00  Ben jij goed in organiseren en heb je goede contactuele eigenschappen dan ben jij misschien wel de gastheer en/ of gastvrouw die Wieldrecht zoekt. Graag zouden wij het wedstrijdsecretariaat willen uitbreiden met vrijwilligers die op zaterdag een paar uurtjes de club willen helpen. meer »


Huisvesting Wieldrecht op weg naar de top

13 juni 14:30  Voor zover de mogelijkheden van het sportcomplex aan de Smitsweg dat toelaten en binnen het door de Algemene Leden Vergadering verstrekte mandaat, stuurt het bestuur aan op relevante verbeteringen van het clubgebouw en andere faciliteiten die het sporten bij de v.v. Wieldrecht veraangenamen. Functionaliteit is het uitgangspunt. Alles moet zinvol zijn en het moet naar behoren functioneren. Veiligheid is daarin een eerste vereiste. Minimale afvalstromen en minimale verspilling een tweede. Zuinig zijn met (zoveel mogelijk duurzame) energie is de volgende. Dat alles binnen de wettelijke voorschriften en zoveel mogelijk gefinancierd uit eigen middelen, met een belangrijke bijdrage van sponsoren.meer »


Loterij 75 jarig jubileum vv Wieldrecht

10 juni 18:45  Nieuws van de Jubileum commissiemeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!