Wieldrecht 1 op trainingskamp.

Wieldrecht 1 op trainingskamp.

17 december 2021 15:15


Wieldrecht in januari naar Spanje op trainingskamp


Trainingskamp_2.jpg   
Trainingskamp_1.jpg

Wieldrecht 1 naar Spanje op trainingskamp.

In het jubileumjaar van onze club in 2022 zal de eerste selectie van onze club gaan afreizen naar Spanje. Gedurende 5 dagen zal de selectie van Pip en Buddy zich gaan voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Een unieke en geweldige ervaring dient zich aan, uiteraard nog onder voorbehoud i.v.m. de pandemie in de wereld, maar hoe mooi zou het zijn als dit door kan gaan!

De kustplaats Benamaldena zal begin januari zo’n 30 Wieldrecht leden ontvangen waar een pittig trainingsprogramma op hen wacht. Een vrijdagtraining, een zaterdagwedstrijd en een maandagwedstrijd zijn onderdeel van het programma. Inclusief de individuele spelersgesprekken en de groepsgesprekken gaat het team zich klaarstomen voor deel 2 van de competitie.

Wij zullen elke dag een verslag inclusief foto’s plaatsen zodat iedereen kan meekijken wat zich afspeelt in de Spaanse kustplaats.

Aftrap: vrijdagochtend 7 januari om 03:00

Einde wedstrijd: dinsdag 11 januari rond 16:00

Rest ons de belangrijkste boodschap en dat is een dankwoord naar de sponsoren. Zonder hen zou dit trainingskamp niet mogelijk zijn vandaar enorm veel dank namens de groep en de club!

Hele fijne feestdagen allemaal, blijf gezond!

Technische commissie
Bert ten Veen en Joel Koman

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!