Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag W1 en W2 20-04-2024

23 april 2024 21:00

Wieldrecht 1 – Schoonhoven 1 1-4

De thuiswedstrijd van Wieldrecht tegen Schoonhoven begon voor beide ploegen met een afwachtende houding. Er werd weinig gecreëerd. De scheidsrechter had het wel druk, want er werden veel overtredingen gemaakt. De eerste kans was voor Wieldrecht. Een kopbal van Ralph werd gepakt door de keeper. In de 14e minuut viel de bal in de voeten van een speler van Schoonhoven op de rand van het zestienmeter gebied. Hij schoot raak: 0-1.

Wieldrecht kreeg rond de 25ste minuut meer grip op de wedstrijd. Schoonhoven kwam er in die fase niet meer uit, omdat Wieldrecht de tweede ballen goed opeiste. Echte kansen bleven uit en dus bleef de ruststand 0-1.

Wieldrecht zette het in de 2e helft om en ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze werd gevonden in de 63ste minuut. Dano kopte een voorzet van Alex binnen.

Wieldrecht zette daarna door en ging op zoek naar de voorsprong. Wederom kreeg Dano een grote kans. Ditmaal uit een voorzet van Quincy. Maar het schot ging over.

In de 69ste minuut ging Wieldrecht achterin tweemaal in de fout. Dit werd afgestraft door Schoonhoven: 1-2. Wieldrecht was het daardoor even kwijt. Wederom een fout achterin zorgde voor de 1-3 voor Schoonhoven in de 73ste minuut. In de 80ste minuut besliste Schoonhoven de wedstrijd met de 1-4. Dat was ook de eindstand.