Facebook Toestaan Niet toestaan

MO20 Kampioen

12 december 2023 12:00

Ons meisjesteam O20 is kampioen geworden

Op zaterdag 9 december 2023 reisde de MO-20 af naar Bergen op Zoom voor de laatste wedstrijd van het seizoen.
Door op 2 december de thuiswedstrijd tegen het tot dan toe ook nog ongeslagen Wernhout te winnen, hadden de meiden genoeg aan één punt om kampioen te worden.
Maar dat was nog niet gemakkelijk. Het allerallerachterste knollenveld waar zowel op de doellijn als op de 16-meterlijn plassen lagen nodigde niet uit tot mooie combinaties en acties, iets waarvan onze meiden het juist moeten hebben normaal gesproken.
Na een vertraging van een minuut of tien (de tegenstander moest last-minute van shirtje wisselen, omdat beide teams witte shirtjes droegen) werd er met een gezonde spanning afgetrapt.
Na 10 minuten viel de 0-1, maar het lukte niet meteen om door te stomen. Vijf minuten voor rust viel de 0-2 door een mooi schot vanaf de 16 meter, waarna nog voor rust ook de 0-3 en 0-4 werden gemaakt.
De buit lijkt binnen, maar er moet natuurlijk nog een helft worden gespeeld.
Na rust geeft Wieldrecht het niet meer uit handen en weet zelf nog twee keer te scoren. Doordat de lichtmasten ook niet meewerkten en het inmiddels donker werd, is de wedstrijd 5 mintuten voor tijd gestopt.
Eindscore: niet de beste wedstrijd, nog veel slechter veld, veel natte en vieze tenues en meiden, maar vooral een 0-6 overwinning en met 21 punten uit 7 wedstrijden en een doelsaldo van +42: KAMPIOEN!!!